Webwinkel Keurmerk

Tegenwoordig gaan verlichting en design hand in hand. SULION gaat uit van deze filosofie, en is een bedrijf geworden met ongeveer 40 medewerkers en een jaarlijkse omzet van meer dan 10 miljoen euro. Zij zijn een toonaangevend Spaans bedrijf dat plafondventilatoren en decoratieve verlichtingsarmaturen produceert, en zij zijn specialisten in technisch hoogwaardige productontwikkeling. Hun R&D-team in Madrid ontwerpt lampen en ventilatoren die over de hele wereld worden geëxporteerd. Hun belangrijkste doel is dat elk product zowel nuttig als decoratief is, in overeenstemming met de nieuwste trends.

Met meer dan 30 jaar ervaring en een breed scala aan producten weten zij hoe ze zich telkens weer moeten aanpassen aan de nieuwste trends in verlichting. Sulion kan voldoen aan al uw behoeften, van technische verlichtingstoestellen tot plafondventilatoren en zelfs decoratieve verlichtingsarmaturen.

Sulion loopt voorop als het gaat om connectie tussen ventilatoren en IOT (internet of things). Een aantal ventilatoren is voorzien van elektronica die via de Tuya app bediend kan worden.

Wij zijn sinds enkele jaren de officiële vertegenwoordiger van Sulion ventilatoren in Nederland en België.

Download hier de catalogus 2021


Cabanna/Ipanema sulion plafondventilator 132 cm

Sulion geeft in de video hiernaast een aantal tips om tot de juiste keuze van een ventilator te komen. Een beetje Spaans begrijpen is wel handig om de video goed te kunnen volgen...

Installatie van een Sulion ventilator

Om u een indruk te geven van hoe een Sulion ventilator geïnstalleerd wordt, kunt u hier een video bekijken waarop de installatie van het model Bernat uitgevoerd wordt. Iedere ventilator is voorzien van een duidelijke installatiehandleiding. De installatie van andere modellen kan afwijken van de installatie in het getoonde filmpje.