Webwinkel Keurmerk
hugh_132_wet_dz_58f9fc748dec4_

Fanimation plafondventilatoren

Fanimation

Een Amerikaanse ventilator fabrikant die afwijkt van de gebaande paden en vooral inzet op design en topkwaliteit. Voor een blik in de keuken van dit gerenommeerde bedrijf, kijk eens op http://www.fanimation.com/our-story/ 

Fanimation Geschiedenis
Het begon allemaal vanuit een garage in Pasadena, Californië, meer dan 30 jaar geleden. Daar ontwierp Tom Frampton onze eerste ventilator: De Punkah®. Met een uniek ontwerp en een innovatieve aanpak lanceerde deze ventilator wat vandaag de dag Fanimation is. Tom's passie voor historisch fan design en wereldwijde reizen heeft onze productlijnen sinds onze oprichting geïnspireerd. Vandaag de dag is Fanimation een internationaal merk dat verkrijgbaar is in meer dan 1.500 showrooms in 23 landen.
DE TOEKOMST

Als familiebedrijf is Fanimation ingebakken in een verlangen naar innovatie. Net zoals Tom fans als designelement herdefinieerde, maakt zijn zoon Nathan, die nu Fanimation leidt, gebruik van technologie en duurzaamheid om fans opnieuw te transformeren. Fanimation biedt een brede selectie van Energy Star plafondventilatoren en implementeert energie-efficiënte praktijken in haar magazijnactiviteiten, waaronder het gebruik van gerecyclede materialen in productverpakkingen en energie-efficiënte verlichting in de hele verzendingsfaciliteit. Daarnaast zijn veel van de Fanimation ontwerpen van vandaag de dag zijn voorzien van technologie voor afstandsbediening en andere handige functies.

De levertijd op Fanimation ventilatoren bedraagt ongeveer 5 tot 7 werkdagen. Indien de levertijd hiervan afwijkt krijgt u van ons een mail met de te verwachten leveringsdatum.

 
 
 
NIEUW
 
NIEUW
 
 
 
 
 
NIEUW